Frisör

Natalia Cook

För mig är det superviktigt att du som kund ska känna dig trygg, ha roligt och bli nöjd!

Stor passion för löshår, framförallt tape extensions


Natalia har alltid älskat att hålla på med hår, redan från barnsben har hon fått klippa och styla sina kompisar. Hon har varit anställd i 5 år men kände nyligen att det var dags för ett nytt steg i livet. Hon är både glad och exalterad över att få börja sitt nya kapitel på Jade som egenföretagare och fortsätta sin karriär som frisör.

Natalia Cook

Helheten, färg, form och styling är viktigt för mig.

Jag gillar utmaningar och arbetar mycket med olika tekniker inom färg tex slingor , balayage, nyanseringar

Helheten, färg, form och styling är viktigt för  mig.

Något som jag också har en stor passion för är löshår framförallt tejp extensions.

För mig är det superviktigt att du som kund ska känna dig trygg, ha roligt och bli nöjd!

Bokningsvillkor

Om du behöver avboka en tid hos oss är det bra att veta att du som kund måste få din avbokning bekräftad. Bekräftelsen av avbokningen ska ske som senast 24h innan din ursprungliga tid, annars debiteras tiden.

Bokningsvillkor

Jade X Dogs

Våra hundar

På vår salong Jade STHLM finner du förutom frisörer och experter, också våra hundar. Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

Följ mig på Instagram

Följ mig på Instagram

Är du nyfiken på att få reda på mer om vad som händer på salongen och i mitt liv. Se då till att följa mig på instagram där jag delar med mig av min vardag och massor med härlig hår inspiration.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.