Din frisör i Stockholm

Du hittar oss på Hantverkargatan 4, på Kungsholmen i Stockholm. Det ska kännas som att du kliver in i ditt andra vardagsrum när du går igenom dörrarna till vår salong. En halvtrappa ner möts du direkt av din frisör och oftast också av våra underbara hundar som nästan alltid gör oss sällskap på salongen. Vi vill verkligen att du ska känna dig välkommen och avslappnad under ditt besök hos oss.

Våra kunder betyder otroligt mycket för oss och vi strävar ständigt efter att tillgodose alla våra kunders önskningar och förväntningar. Vi vill inte bara erbjuda bra service, vi vill att du ska känna att du hittat just din frisör i Stockholm.

Vi på Jade STHLM är stolta över vårt yrke som frisör

En av de saker som fanns som drivkraft inför öppnandet av vår salong Jade Sthlm var vår passion och intresse för hår och att vara frisör. Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder de mest skonsamma färgbehandlingar, riktigt kvalitativa hårförlängningar med det främsta håret på marknaden och samtidigt finnas till för dig som bara behöver en snabb klippning.

Vill ni veta mer om vilket hår vi använder oss av vid hårförlängningar eller funderar du på någon annan hårbehandling kan du läsa mer och om alla våra olika behandlingar.