Skonsam hårförlängning

Ditt eget hår ska inte behöva ta skada vid en hårförlängning. Därför arbetar vi på Jade Sthlm med marknadens snällaste metod. Vi jobbar med tape extension, alltså löshår med tejpfästen.

Hairtalk – Tape extension

Vi har valt att arbeta med löshår från Hairtalk på salongen. Hairtalk har unika patenterade fästen som är så skonsamma att ditt eget hår inte tar någon skada alls. Men det är inte enbart på grund av fästena som gör att vi valt just Hairtalk, utan håret har även en väldigt bra kvalité och hållbarhet. Det beror till stor del på att håret inte är ytskitsbehandlat, som många andra hår är. Hårets kvalité är verkligen a och o när det kommer till hårförlängningar. Med rätt skötsel har det här håret en lång livslängd och håller flertalet omsättningar.

Vare sig du vill ha ett långt tjock svall, eller om du bara vill ha lite fylligare hår med en förtjockning, fungerar tape extensions till det. Vi är experter på hårförläningar och ser såklart alltid till att vi är uppdaterade med nya tekniker och trender. Är du nyfiken på en hårförlängning är du mer än välkommen att ringa till oss eller komma in på salongen för att boka en kostnadsfri konsultation.

Hur mycket kostar det med en hårförlängning?

Vi brukar efter en kostnadsfri konsultation välja ut hur mycket hår som just du behöver. Priserna kan variera från allt mellan 3300:- till 10 000:-. Det beror på hur långt och hur mycket hår som behövs. Så det är först efter konsultationen som vi kan säga ett fast pris.

I det fasta priset vi sätter in efter en konsultation ingår: klippning, insättning, extensions och styling. Vi rekommenderar att du som kund efter 6-8 veckor bokar in en ny tid för omsättning av löshåret. Vid en omsättning flyttas fästena upp de ca 2 cm som håret har växt under tiden. En omsättning kostar alltid 1600:- eller 1900 om du vill inkludera en tvätt.

Med rätt skötsel kan man återanvända håret och sätta om det flera gånger. Ju bättre du tar hand om ditt hår desto längre kan du ha det. Men vanligast är att man har sitt hår ca 6-8 månader.