Frisör

Vincent Eriksson

Mångsidig och passionerad frisör som älskar allt från utmanande färgjobb till trendiga herrfrisyrer

Dags att stå på egna ben

2016 valde Vincent att studera till frisör efter att ha jobbat i butik sedan studenten 2011. Ett år senare startade han sin frisörkarriär som anställd på en salong här i Stockholm. Nu känner han att det är dags att stå på egna ben och hyra stol hos oss på Jade sthlm.

Vincent Eriksson

För mig är det viktigt att lära känna dig som kund och dina behov och önskningar

Ständigt uppdaterad inom nya tekniker och spanar alltid efter nya trender

Vincent är en mångsidig och passionerad frisör som älskar allt från utmanande färgjobb till trendiga herrfrisyrer. Att tillsammans skräddarsy en kreativ och personlig look för sina kunder är något Vincent brinner för. 


”För mig är det viktigt att lära känna dig som kund och dina behov och önskningar. Högt i tak för både små och stora hår-drömmar. Jag vill att du ska känna dig avslappnad och bekväm hos mig. Din stund i min stol ska vara en helhetsupplevelse med dig i fokus, det är min prio 1”

Vincent håller sig ständigt uppdaterad om nya tekniker och spanar efter nya trender och produkter på marknaden. Han delar mer än gärna med sig av tips och råd som du kan bära med dig hem och testa mellan dina besök hos honom. 

Bokningsvillkor

Om du behöver avboka en tid hos oss är det bra att veta att du som kund måste få din avbokning bekräftad. Bekräftelsen av avbokningen ska ske som senast 24h innan din ursprungliga tid, annars debiteras tiden.

Bokningsvillkor

Jade X Dogs

Våra hundar

På vår salong Jade STHLM finner du förutom frisörer och experter, också våra hundar. Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

Följ mig på Instagram

Följ mig på Instagram

Är du nyfiken på att få reda på mer om vad som händer på salongen och i mitt liv. Se då till att följa mig på instagram där jag delar med mig av min vardag och massor med härlig hår inspiration.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.