Salongens hjältar

Våra hundar

När du kliver in genom dörren på vår salong, bli inte förvånad om du möts av någon av dessa fina ansikten. Vi älskar våra hundar och dom är nästintill alltid med oss på salongen när vi jobbar. Så vi hoppas verkligen att även du som kund är djurvän. Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

Boss - Jennifers hund

Boss – Jennifers hund

Boss är en liten mops som är 8 år gammal. Här har vi en hund med massor av personlighet, nyfikenhet, och framför allt en stor portion humor. Boss är en komiker, som gärna solar sig i allas uppmärksamhet. Han är en gladlynt och trofast liten krabat.

Ozzy - Jennifers hund

Ozzy – Jennifers hund

Ozzy är en fransk bulldogg på ca 1,5 år. Han är en otroligt glad och social krabat som är väldigt tillgiven och snäll. Han älskar att leka och ta för sig och kan med all rätt kalla sig för hundarnas clown. Han är en modig liten hund som tror att han är flera gånger större än vad han faktiskt är. Ozzy är en klok hund som gärna bjuder på en show när det finns publik.

Nacho - Natalias hund

Nacho – Natalias hund

Nacho är 5 år gammal och är minst på salongen men hörs mest. Han älskar sina kompisar och tror att han själv är minst lika stor som de andra hundarna. Han älskar att ligga under sin filt i sin bädd och sitta i kundernas knän. Han har alltid koll på sin mamma och älskar henne mest i världen.

Homer - Idas hund

Homer – Idas hund

Homer är en fantastisk American bully. Det en otroligt lugn och snäll ras. Han är som en stor nallebjörn både utanpå och inuti. Han gillar att bli kliad på ryggen, att retas med Boss. Självklart gillar han även långa promenader i skogen, godsaker, och att ligga på rygg och sova.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.