Nail Artist

Malin Schoening

En av de första i Sverige att kunna titulera sig som ”Swarovski Certified Nail Artist”

Utbildad inom både nailart, teknik och sociala medier

Malin gick sin grundutbildning september 2017 och började direkt efter utbildningen hyra in sig på en salong. Hon tog sitt diplom januari 2018 och har sedan dess gått flera utökade utbildningar i både nailart, teknik och sociala medier.

Malin är en av de första i Sverige att kunna titluera sig som ”Swarovski Certified Nail Artist” efter jag genomgått Swarovskis egna utbildningsprogram för nagelterapeuter ”Swarovski Create Your Style Crystal Beauty Academy Artist Program”.


Vinnare ”Novis Sveriges Snyggaste Salongsnaglar 2019”

När Malin slutade studera i slutet av 2020 kände hon att hon ville satsa helhjärtat som nagelterapeut och bestämde sig därför för att flytta sin verksamhet hemifrån till salong.

Malin kände sig med ens som hemma på Jade Sthlm så därav var det ett självklart val att flytta sin verksamhet dit!

Malin Schoening

Jag älskar nailart och att få skapa något galet och unikt samtidigt som man absolut inte ska underskatta ett par naturella naglar eller en riktigt krispig helfärg.

Jade X Dogs

Våra hundar

På vår salong Jade STHLM finner du förutom frisörer och experter, också våra hundar. Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

Bokningsvillkor

Om du behöver avboka en tid hos oss är det bra att veta att du som kund måste få din avbokning bekräftad. Bekräftelsen av avbokningen ska ske som senast 24h innan din ursprungliga tid, annars debiteras tiden.

Bokningsvillkor
Följ mig på Instagram

Följ mig på Instagram

Är du nyfiken på att få reda på mer om vad som händer på salongen och i mitt liv. Se då till att följa mig på instagram där jag delar med mig av min vardag och massor med härlig nagel inspiration.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.