Frisör

Jennifer Sjölund

Jag jobbar mestadels med löshår och blonda kalla nyanser med en unik teknik som inte så många andra frisörer utför.

Det finns inget jag hellre vill jobba med än det jag gör just nu

Jennifer Sjölund har jobbat som färdig frisör i 4 års tid. Hon kommer från en mindre stad längre upp i Sverige och flyttade ner till Stockholm direkt efter studenten. Då började hon med att hyra en frisörstol, och nu tre år senare står hon här med en egen salong.

Med en unik teknik som inte många andra frisörer utför så har hon gjort sig känd för sina blonda kalla nyanser.

Jennifer Sjölund

Jag och vi på Jade Sthlm jobbar med kvalitet före kvantitet.

Folk som känner mig brukar beskriva mig som väldigt driven

En av mina främsta egenskaper är att jag är väldigt framåt och drivande men även något envis. Det finns inget jag hellre vill jobba med än det jag gör just nu. Jag utmanas och älskar att den ena dagen aldrig är den andra lik. Lyxen att kunna kombinera att jobba med både människor och skönhet, att få gå till sitt jobb för att göra andra människor glada, fina, avslappnade och nöjda är för mig helt fantastiskt.

Hos oss ska du få känslan av en lyxig och harmonisk atmosfär

Kvalitet före kvantitet är en del av vår värdegrund. Vi ville skapa en salong där du kan luta dig tillbaka och slappna av men framförallt sedan gå ifrån salongen med de resultatet du alltid velat få men aldrig tidigare fått.

Våra hundar

På vår salong Jade STHLM finner du förutom frisörer och experter, också våra hundar. Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

 • Boss, salonghund

  Boss

  Här har vi en hund med massor av personlighet och nyfikenhet.

  Om Boss

 • Homer, salonghund

  Homer

  Han är som en stor nallebjörn både utanpå och inuti.

  Om Homer

Behandlingar

Boka din behandling

Vi på salong Jade Sthlm arbetar med skonsamma behandlingar som får ett långlivat resultat. Vi erbjuder även det bästa på marknaden gällande hårförlängningar. För ett så bra resultat som möjligt, se då till att boka rätt behandling. Om du har kort, axellångt eller långt hår så är det viktigt att du bokar det. Så att det finns tillräckligt med tid.

Följ mig på instagram!

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.