Salongsägare

Ida Weinehammar

Jag älskar kontakten med människor, och att få människor att känna sig fina. Som kund ska man kunna känna sig trygg i vår kunskap.

Inte rädd att ta på mig utmaningar

Ida Weinehammar har en gedigen erfarenhet som frisör och har utfört yrket i hela 15 år. En av de saker hon tycker om allra mest med sitt yrke är kontakten med människor, och att få människor att känna sig fina. Hon jobbar väldigt hårt och är oerhört duktig på att hitta unika lösningar till sina kunders “problem”.

Med ett ständigt ökande intresse för hår så kände hon att det var dags att öppna en salong som speglade sina drömmar.

Ida Weinehammar

Jag vill få kunden att känna sig trygg hos mig och i min kunskap.

Vi öppnade salongen för att skapa vårt helt egna koncept.

“Att vi valde att öppna Jade och skapa en plats där du som kund ska få känna dig lyxig och speciell, i en mysig atmosfär. Vi vill att kunderna ska känna sig välkomna och “hemma” hos oss. Som kund ska man också känna sig trygg i vår kunskap.”

Vi  håller oss ständigt uppdaterade med nya tekniker.

“Vår ambition är att du hos oss ska du kunna få det där resultatet du bara tidigare har sett på en bild. Målet är att bli fler på salongen, men fortsätta hålla känslan av att du som kund är speciell, och inte bara en i mängden.”

Bokningsvillkor

Om du behöver avboka en tid hos oss är det bra att veta att du som kund måste få din avbokning bekräftad. Bekräftelsen av avbokningen ska ske som senast 24h innan din ursprungliga tid, annars debiteras tiden.

Bokningsvillkor

Jade X Dogs

Våra hundar

På vår salong Jade STHLM finner du förutom frisörer och experter, också våra hundar. Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

Följ mig på Instagram

Följ mig på Instagram

Är du nyfiken på att få reda på mer om vad som händer på salongen och i mitt liv. Se då till att följa mig på instagram där jag delar med mig av min vardag och massor med härlig hår inspiration.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.