Frisör

Ida Weinehammar

Jag älskar kontakten med människor, och att få människor att känna sig fina. Som kund ska man kunna känna sig trygg i vår kunskap.

Inte rädd att ta på mig utmaningar.

Ida Weinehammar har en gedigen erfarenhet som frisör och har utfört yrket i hela 15 år. En av de saker hon tycker om allra mest med sitt yrke är kontakten med människor, och att få människor att känna sig fina. Hon jobbar väldigt hårt och är oerhört duktig på att hitta unika lösningar till sina kunders “problem”.

Med ett ständigt ökande intresse för hår så kände hon att det var dags att öppna en salong som speglade sina drömmar.

Ida Weinehammar

Jag vill få kunden att känna sig trygg hos mig och i min kunskap.

Vi öppnade salongen för att skapa vårt helt egna koncept.

“Att vi valde att öppna Jade och skapa en plats där du som kund ska få känna dig lyxig och speciell, i en mysig atmosfär. Vi vill att kunderna ska känna sig välkomna och “hemma” hos oss. Som kund ska man också känna sig trygg i vår kunskap.”

Vi  håller oss ständigt uppdaterade med nya tekniker.

“Vår ambition är att du hos oss ska du kunna få det där resultatet du bara tidigare har sett på en bild. Målet är att bli fler på salongen, men fortsätta hålla känslan av att du som kund är speciell, och inte bara en i mängden.”

Våra hundar

På vår salong Jade STHLM finner du förutom frisörer och experter, också våra hundar. Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

 • Boss, salonghund

  Boss

  Här har vi en hund med massor av personlighet och nyfikenhet.

  Om Boss

 • Homer, salonghund

  Homer

  Han är som en stor nallebjörn både utanpå och inuti.

  Om Homer

Behandlingar

Boka din behandling

Vi på salong Jade Sthlm arbetar med skonsamma behandlingar som får ett långlivat resultat. Vi erbjuder även det bästa på marknaden gällande hårförlängningar. För ett så bra resultat som möjligt, se då till att boka rätt behandling. Om du har kort, axellångt eller långt hår så är det viktigt att du bokar det. Så att det finns tillräckligt med tid.

Följ mig på instagram!

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.