Salongens riktiga hjältar

Våra hundar

Vi älskar djur och tror på att harmonin mellan människor och djur skapar den där lilla extra härliga stämningen på en salong.

En djurvänlig salong

När du kliver in genom dörren på vår salong, bli inte förvånad om du möts av dessa två. Vi älskar våra hundar och dom är nästintill alltid med oss på salongen när vi jobbar. Så vi hoppas verkligen att även du som kund är djurvän.

Jennifers hund

Boss

Boss är en liten mops som är 5 år gammal. Här har vi en hund med massor av personlighet, nyfikenhet, och framför allt en stor portion humor. Boss är en komiker, som gärna solar sig i allas uppmärksamhet. Han är en gladlynt och trofast liten krabat.

Idas hund

Homer

Homer är en 1 år gammal American bully. Det en otroligt lugn och snäll ras. Han är som en stor nallebjörn både utanpå och inuti. Han gillar att bli kliad på ryggen, att retas med Boss. Självklart gillar han även långa promenader i skogen, godsaker, och att ligga på rygg och sova.

Behandlingar

Boka din behandling

Vi på salong Jade Sthlm arbetar med skonsamma behandlingar som får ett långlivat resultat. Vi erbjuder även det bästa på marknaden gällande hårförlängningar. För ett så bra resultat som möjligt, se då till att boka rätt behandling. Om du har kort, axellångt eller långt hår så är det viktigt att du bokar det. Så att det finns tillräckligt med tid.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.