Om Salongen

Frisörsalong Jade Sthlm

Jade Sthlm är en frisörsalong på Hantverkargatan 4 i Stockholm. Vi tror på kvalité framför kvantitet och tror att våra kunder märker det.

Din frisör i Stockholm

Du hittar oss på Hantverkargatan 4, på Kungsholmen i Stockholm. Det ska kännas som att du kliver in i ditt andra vardagsrum när du går igenom dörrarna till vår salong. En halvtrappa ner möts du direkt av din frisör och oftast också av våra underbara hundar som nästan alltid gör oss sällskap på salongen. Vi vill verkligen att du ska känna dig välkommen och avslappnad under ditt besök hos oss.

Våra kunder betyder otroligt mycket för oss och vi strävar ständigt efter att tillgodose alla våra kunders önskningar och förväntningar. Vi vill inte bara erbjuda bra service, vi vill att du ska känna att du hittat just din frisör i Stockholm.

Boka din behandling

Vi på salong Jade Sthlm arbetar med skonsamma behandlingar som får ett långlivat resultat. Vi erbjuder även det bästa på marknaden gällande hårförlängningar. För ett så bra resultat som möjligt, se då till att boka rätt behandling. Om du har kort, axellångt eller långt hår så är det viktigt att du bokar det. Så att det finns tillräckligt med tid.

Boka din behandling

Vardagslyx

Vi tycker att "gå till frisören" ska kännas som en lyxig liten flykt från vardagen.

Vi på Jade STHLM är stolta över vårt yrke som frisör

En av de saker som fanns som drivkraft inför öppnandet av vår salong Jade Sthlm var vår passion och intresse för hår och att vara frisör. Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder de mest skonsamma färgbehandlingar, riktigt kvalitativa hårförlängningar med det främsta håret på marknaden och samtidigt finnas till för dig som bara behöver en snabb klippning.

Vill ni veta mer om vilket hår vi använder oss av vid hårförlängningar eller funderar du på någon annan hårbehandling kan du läsa mer och om alla våra olika behandlingar.

Jade – En ädelsten

Namnet Jade kommer från namnet på en visdomssten.

Jade är lugnande och hjälper dig att motverka stress. Men är samtidigt energigivande och har både beskyddande och helande egenskaper. Jade drar också till sig kärlek! Namnet står för hur vi vill att vår salong ska vara. Hur vi vill vara som frisörer och hur vi vill att våra kunder ska uppleva vår salong här i Stockholm.

Jade - En ädelsten

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.