Behandlingar på salongen

Olaplex

Olaplex har förändrat hur vi som frisörer kan jobba med färgbehandlingar. För ett friskt och välmående hår, se till att boka in en Olaplex behandling nästa gång du ska färga håret.

Därför är Olaplex så bra

En olaplex behandling är till för dig som vill ha ett friskt och välmående hår. Olaplex gör att hårfärgen sitter längre eftersom håret blir mindre poröst.

 

Olaplex behandling – Så fungerar det

För att förklara vad Olaplex gör och är, kan man säga att det hjälper till att sammanlänka hårets viktigaste bindning. Det innehåller är alltså en unik molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. På så vis blir håret både starkare och friskare. Det går att jämföras med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper helt enkelt till håret att skapa fler ”trådar” och på så vis få ett starkare hår.

När du färgar, bleker eller utsätter håret för någon form av kemisk behandling bryts hårets svavelbindningar. Även det vardagliga användandet av värmeverktyg kan göra så att bindningarna bryts. Vi på salong Jade Sthlm rekommenderar därför alltid våra kunder att göra en Olaplex-behandling när man vill färga eller bleka sitt hår då Olaplex även hjälper till att laga håret.

Olaplex

Olaplex används dagligen på hundratusentals salonger världen över och är miljöcertifierad.

Olaplex behandling på salongen, men även hemma

Olaplex kommer i tre stycken varianter. No.1, alltså den första och No.2, den andra är de behandlingarna du gör hos frisörer i samband med att du färgar eller bleker ditt hår. No.3 är däremot en hemmabehandling som går att köpa på salongen och som du gör hemma efter ditt frisörbesök. För svavelbindningar uppstår varje dag. När du fönar, stylar och till och med när hårets gnuggas mot kudden under natten.

Hemmabehandlingen ska sitta i minst 10 minuter, gärna mer. Och se till att avsluta med en fuktgivande och proteinrik hårinpackning efteråt. Vi hjälper gärna till på salongen med konsultation av produkter som passar just ditt hår.

Boknings villkor

Avbokning

Om du behöver avboka en tid hos oss är det bra att veta att du som kund måste få din avbokning bekräftad. Bekräftelsen av avbokningen ska ske som senast 24h innan din ursprungliga tid, annars debiteras tiden. Så se till att avboka i god tid. Avbokning sker via samtal eller e-mail. Om du väljer att avboka via e-mail så behöver du får ett svar från oss innan avbokningen räknas som bekräftad. Det allra enklaste sättet är såklart att ringa.

Inspiration

Vi på Jade är stolta över att anamma de allra främsta trenderna och uppdatera oss i de senaste teknikerna när det kommer till hår. Vi vet att i strävan efter den perfekta nyansen eller frisyren så söker man inspiration från andra. Vi har valt att samla ett urplock av bilder på behandlingar vi utfört där vi hoppas att du som antingen ny eller återkommande kund kan hitta inspiration till just din nya look.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.