Behandlingar på salongen

Hårförlängning

Vi älskar allt som har med hår att göra. Hos Jade Sthlm är vi framförallt experter på löshår och hårförlängningar med en uppsjö av nöjda återkommande kunder. Boka en tid för en kostnadsfri hårförlängningskonsultation du med.

Skonsam hårförlängning i Stockholm

Ditt eget hår ska inte behöva ta skada vid en hårförlängning. Därför arbetar vi på Jade Sthlm med marknadens snällaste metod. Vi jobbar med tape extension, alltså löshår med tejpfästen.

 

Hairtalk – Tape extension

Vi har valt att arbeta med löshår från Hairtalk på salongen. Hairtalk har unika patenterade fästen som är så skonsamma att ditt eget hår inte tar någon skada alls. Men det är inte enbart på grund av fästena som gör att vi valt just Hairtalk, utan håret har även en väldigt bra kvalité och hållbarhet. Det beror till stor del på att håret inte är ytskitsbehandlat, som många andra hår är. Hårets kvalité är verkligen a och o när det kommer till hårförlängningar. Med rätt skötsel har det här håret en lång livslängd och håller flertalet omsättningar.

Vare sig du vill ha ett långt tjock svall, eller om du bara vill ha lite fylligare hår med en förtjockning, fungerar tape extensions till det. Vi är experter på hårförläningar och ser såklart alltid till att vi är uppdaterade med nya tekniker och trender. Är du nyfiken på en hårförlängning är du mer än välkommen att ringa till oss eller komma in på salongen för att boka en kostnadsfri konsultation.

 

Ida Weinehammar

Hos oss ska du kunna få det där resultatet du tidigare bara sett på bild.

Hur mycket kostar det med en hårförlängning?

Vi brukar efter en kostnadsfri konsultation välja ut hur mycket hår som just du behöver. Priserna kan variera från allt mellan 3300:- till 10 000:-. Det beror på hur långt och hur mycket hår som behövs. Så det är först efter konsultationen som vi kan säga ett fast pris.

I det fasta priset vi sätter in efter en konsultation ingår: klippning, insättning, extensions och styling. Vi rekommenderar att du som kund efter 6-8 veckor bokar in en ny tid för omsättning av löshåret. Vid en omsättning flyttas fästerna upp de ca 2 cm som håret har växt under tiden. En omsättning kostar alltid 1500:-.

Med rätt skötsel kan man återanvända håret och sätta om det flera gånger. Ju bättre du tar hand om ditt hår desto längre kan du ha det. Men vanligast är att man har sitt hår ca 6-8 månader.

Boka en kostnadsfri konsultation

Nyfiken på prova på en hårförlängning. Vi tror inte att du kommer att ångra dig. Ring oss på salongen för att boka in en kostnadsfri hårförläningskonsultation. Vi ser fram emot att höra från dig.

Boknings villkor

Avbokning

Om du behöver avboka en tid hos oss är det bra att veta att du som kund måste få din avbokning bekräftad. Bekräftelsen av avbokningen ska ske som senast 24h innan din ursprungliga tid, annars debiteras tiden. Så se till att avboka i god tid. Avbokning sker via samtal eller e-mail. Om du väljer att avboka via e-mail så behöver du får ett svar från oss innan avbokningen räknas som bekräftad. Det allra enklaste sättet är såklart att ringa.

Inspiration

Vi på Jade är stolta över att anamma de allra främsta trenderna och uppdatera oss i de senaste teknikerna när det kommer till hår. Vi vet att i strävan efter den perfekta nyansen eller frisyren så söker man inspiration från andra. Vi har valt att samla ett urplock av bilder på behandlingar vi utfört där vi hoppas att du som antingen ny eller återkommande kund kan hitta inspiration till just din nya look.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.