Våra behandlingar

Är det möjligt att gå från brunett till blond på en enda behandling? Hur går en hårförlängning med tape extensions till? Vilket slags hår använder vi på Jade STHLM och hur fungerar egentligen Olaplex? Vi har försökt att svara på de vanligaste frågor som våra kunder ställer. Svaren hittar du på våra sidor för respektive behandling.

 • Klipp och färg

  Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får från våra kunder när det kommer till klippningar och färgningar.

 • hair talk hår i paket

  Hårförlängning

  Nyfiken på löshår och hårförlängningar. Här hittar du frågor, svar och allmän information om det.

 • Salong jade sthlm - behandlingar olaplex

  Olaplex

  En olaplex behandling är till för dig som vill ha ett friskt och välmående hår. Vill du veta mer om behandlingen så hittar du den informationen här.

Behandlingar

Boka din behandling

Vi på salong Jade Sthlm arbetar med skonsamma behandlingar som får ett långlivat resultat. Vi erbjuder även det bästa på marknaden gällande hårförlängningar. För ett så bra resultat som möjligt, se då till att boka rätt behandling. Om du har kort, axellångt eller långt hår så är det viktigt att du bokar det. Så att det finns tillräckligt med tid.

Boknings villkor

Avbokning

Om du behöver avboka en tid hos oss är det bra att veta att du som kund måste få din avbokning bekräftad. Bekräftelsen av avbokningen ska ske som senast 24h innan din ursprungliga tid, annars debiteras tiden. Så se till att avboka i god tid. Avbokning sker via samtal eller e-mail. Om du väljer att avboka via e-mail så behöver du får ett svar från oss innan avbokningen räknas som bekräftad. Det allra enklaste sättet är såklart att ringa.

Hantverkargatan 4

T-bana Rådhuset, eller buss 3 från Slussen, avstigning Stadshuset. Det är även nära att promenera från T-Centralen Över Klarabergsviadukten.